Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов коменитра пред бТВ актуалните теми в

...
Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов коменитра пред бТВ актуалните теми в
Коментари Харесай

Бербатов: Ръководителите на БФС са доказани лъжци и измамници, крадат футбола от всички нас

Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов коменитра пред  " бТВ "  актуалните тематики в българския футбол и ръководството на настоящето управление. Легендарният нападател съобщи, че поддържа възможен митинг на почитателите, стига той да е по кротичък и легален път.

" Ситуацията е доста сериозна и тя е такава поради ръководителите на българския футбол. С техните способи желаят да откраднат футбола от почитателите. Хората се сплотяват против тях, което доста ме радва. Крадат футбола от всички нас. Това не се е случвало в никакъв случай - ти да играеш по лично предпочитание пред празен стадион.

Държавата не желае да работи с БФС. С БФС няма кой да работи с тях. Това са потвърдени лъжци и измамници. Те няма по какъв начин да работят с страната. Но страната би трябвало да оказва помощ на българския спорт. Без помощта ѝ нещата няма по какъв начин да се случат. Но когато има такова ръководство, доста мъчно ще се случи.

За чужденците в българския футбол? Това е един от проблемите, обвързван с това, че не се дава задоволително време на българските играчи да играят. Това отново идва от нормите и разпоредбите, които пуска БФС, и естествено, клубовете се възползват. Темата е доста деликатна и салдото би трябвало да бъде открит. За момента, когато са такива разпоредбите, дадени от БФС, обстановката е такава ", съобщи Бербатов пред " бТВ ".

" Колкото и мъчно да е, би трябвало да се обедините дружно. В момента има един външен зложелател, който се пробва да ви вземе футбола. По кротичък и легален метод, да изкажете вашето мнение. Когато пристигна един подобен зложелател, би трябвало да покажем и да защитим. Хората, които гледат футбол и се интересуват, имате обществени мрежи, използвайте ги, изкажете мнението си. Футболните общественици - всеки има опция да изкаже своето мнение. Не единствено пред мен, а пред обществото. Виждате в каква обстановка сме, подбудена от знанието и незнанието на настоящето ръководство.

От 2 години и половина протестираме аз и моят екип. Нашият митинг го водим пред всички вас. Радостен съм, че в този момент всички се събират и стачкуват. Никой няма право да споделя, че яхваме митинга, тъй като от 2 години ние към този момент го вършим. Подкрепям такова нещо, когато е в границите на мирното ", приключи Бербатов.
 Бербатов: Най-голямата виновност е на БФС
Бербатов: Най-голямата виновност е на БФС

Даде обстойно изявление
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР